AOV Verzekeringen

Arbeidsongeschiktheid verzekering. Bespaar niet op de voorwaarden. Bespaar op de premie. Goed verzekerd tegen minimale kosten. Dat wil toch iedereen?

De kracht van aovXL:

1. Een enorm collectief

Regel de continuïteit van uw inkomen. U en uw gezin zijn het waard! Duizenden ondernemers zijn u voorgegaan. Ook zij kozen voor aovXL en profiteren van extra dekkingen en premievoordeel. aovXL is partner van een groot aantal brancheorganisaties en ZZP netwerken! 

2. Begeleiding door echte AOV specialisten

Met onze adviseurs vindt u eenvoudig de beste verzekering. Onze specialisten zorgen ervoor dat u niet het slachtoffer wordt van de ‘kleine lettertjes’ en dat u de juiste keuze maakt.

3. Bespaar op uw premie

Wij hebben diverse arrangementen die uniek in de markt zijn. Hierdoor kunnen wij u veelal extra premiekortingkorting geven.

4. Specialist in AOV’s

Als specialist bieden wij u meer dan een verzekering. Met ons XL label bij ASR geeft een ruimere dekking en extra services die helpen uw ondernemerschap snel en gezond vorm te geven.

5. Wij richten ons primair HBO opgeleide kenniswerkers

Onze werkwijze en arrangementen zijn gericht op het veiligstellen van inkomens continuïteit van kenniswerkers. U bent verzekerd van de beste premie en dienstverlening op basis van prijs versus kwaliteit.

[[!clicky_analytics]]