AOV Verzekeringen

Arbeidsongeschiktheid verzekering. Bespaar niet op de voorwaarden. Bespaar op de premie. Uitstekend gedekt tegen minimale kosten. Dat wil toch iedereen?

De kracht van aovXL:

1. Een enorm collectief

Regel de continuïteit van uw inkomen. U en uw gezin zijn het waard! Duizenden ondernemers zijn u voorgegaan. Ook zij kozen voor aovXL en profiteren van extra dekkingen en premievoordeel. aovXL is partner van een groot aantal brancheorganisaties en ZZP netwerken! 

2. Begeleiding door echte AOV specialisten

Met onze adviseurs vindt u eenvoudig de beste verzekering. Onze specialisten zorgen ervoor dat u niet het slachtoffer wordt van de ‘kleine lettertjes’ en dat u de juiste keuze maakt.

3. Besparingen oplopend tot 20%

Wij hebben diverse arrangementen die uniek in de markt zijn. Hierdoor kunnen wij u extra premiekortingkorting geven.

4. Specialist in AOV’s

Als specialist bieden wij u meer dan een verzekering. Met ons XL label bieden wij u een EXTRA korting op de premie. Onze XL dekking bij De Amersfoortse geeft een ruimere dekking en extra services die u helpen uw ondernemerschap gezond en succesvol vorm te geven.

5. Wij richten ons primair op kenniswerkers

Onze werkwijze en arrangementen zijn gericht op inkomen continuïteit van kenniswerkers. U bent verzekerd van de beste premie op basis van prijs versus kwaliteit.